Picota Rubí. Καθαρός στη μύτη, αρώματα κόκκινων φρούτων, σοκολάτας, ξηρών καρπών, μεταλλικών, μπαχαρικών… Ελαφρύς, γευστικός, πολύ φρέσκος, ευχάριστη αίσθηση στο στόμα και ελαφρώς ζεστό φινάλε. Κρασί με προσωπικότητα.
80% Rufete – 20% Tiriñuelo
13º – 75cl
6 μήνες σε δεξαμενή και 6 μήνες σε βαρέλι και σε μπουκάλι.
Σύνθεση: 80% Rufete - 20% Tiriñuelo
Μπουκάλι: 75cl
Ωριμότητα Και Αποχρώσεις Σε Ένα Κόκκινο Κρασί
ρουμπινί, Με Βιολετί Τόνους. Κυριαρχούν Τα Αρώματα Από Κόκκινες Φρούτες Φράουλα, Βατόμουρο, Και Κεράσι Με Νότες Βιολέτας. Οι Φρουτώδεις Και Μπαχαρένιες Γεύσεις Συνδυάζονται Σε Ένα Φρέσκο Και Σαγηνευτικό Τέλος.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ:Μεταξύ 25-30 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ:Syrah
Tiriñuelo Joven, αποτέλεσμα μιας εξαντλητικής επιλογής αμπελώνων της ποικιλίας Rufete, αυτόχθονης της Σιέρα ντε Σαλαμάνκα.
Σύνθεση ποικιλίας: Tempranillo, Rufete
Αλκοολικός βαθμός: 14% Vol.
Η σταφίδα προέρχεται από αμπελώνες που βρίσκονται στις πλαγιές των ήπιων λόφων που περιβάλλουν το χωριό Σαν Εστεμπάν ντε λα Σιέρα.
Σύνθεση ποικιλίας: Tempranillo, Rufete
Αλκοολικός βαθμός: 14% Vol.
Μέγιστη Έκφραση Του Μπομπάλ
Άρωμα Καθαρού Από Ωριμασμένο Κόκκινο Φρούτο Τυπικό Της Ποικιλίας Μπομπάλ. Με Μεταξένια Και Έντονη Γεύση Στο Στόμα, Με Ένα Μπαχαρένιο Υπόβαθρο Που Αντικατοπτρίζει Τον Αληθινό Χαρακτήρα Της Μαντσουέλα.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 60-70 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο Σε Δεξαμενές Ξύλου 10.000 lt Και Ωριμασμένο Σε Γαλλικά Δρύινα Βαρέλια 225 l
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μπομπάλ
Vino Vibrante De Manchuela
Στη μύτη είναι καθαρό σταφύλι, αναδεικνύοντας τα αρώματα φυσικής φράουλας, μούρων και δαμάσκηνου. Στο στόμα είναι γλυκό, με άγγιγμα φρέσκιας φράουλας και πικάντικη επίγευση που διαρκεί στον ουρανίσκο, αφήνοντας ένα μακρύ και νόστιμο κρασί.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 30-50 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Bobal
Φρεσκάδα Και Αρμονία
κρασί Φρέσκο, Βαθύ Και Νόστιμο Με Ευχάριστα Αρώματα Από Κόκκινες Φρούτες Και Κομψές Χορτώδεις Νότες
13 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: 15-30 χρόνια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μοναστέλ
Πυκνότητα, Υφή, Έκφραση Μιας Γης
Φρέσκο κρασί με μεγάλη καθαρότητα και υφή, με αρώματα πεύκου και του βουνού Jumillano
13 ºC Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Πάνω από 30 χρόνια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε φούντρε
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Monastrell χωρίς ρίζες
Χρώμα έντονο κερασί με μωβ ανταύγειες.
Εντατικός και καθαρός στη μύτη, παρουσιάζει τεράστια συγκέντρωση φρούτου, κερασιάς, φράουλας και αρωμάτων από μούρα του δάσους, σε ένα βαλσαμικό φόντο με ελαφρές καβουρδισμένες νότες.
Στο στόμα είναι περιποιητικός, γλυκερός, με γλυκό τανίν και μακρά και φρουτώδη οπισθορινική αίσθηση.
Κρασί: Ερυθρός.
Σταφύλι: Τεμπρανίγιο.
Φιάλη: 75cl
Σταφύλι: Τεμπρανίγιο
Φιάλη: 75cl
Φρέσκο, Φρουτώδες και Μεταλλικό
διακρίνονται τα Τροπικά Αρώματα. Η Είσοδος στο Στόμα είναι Μεταξένια, Παρουσιάζει Γεύσεις από Φρέσκια Ανανά και Εσπεριδοειδή με Ένα Μεταλλικό Υπόβαθρο.
11 ºC Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 40-60 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μακαμπέο
Ροζέ Πρωτότυπο Και Εκπληκτικό
Ατtractive Και Ζωντανό Χρώμα. Αρώματα Από Ξινές Φράουλες Με Μεταλλικές Νότες. Στο Στόμα Είναι Λιπαρό Και Ζωντανό, Με Νότες Από Κόκκινα Φρούτα Όπως Φράουλα Και Βατόμουρο Που Ολοκληρώνουν Σε Ένα Φρέσκο Τέλος.
11 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 30-50 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο Και Ωριμασμένο Σε Δοχεία Σκυροδέματος
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μπόμπαλ